Ik ben Silvia van de Kerkhof, 46 jaar en heb vanaf 1 juli 2021 de kapsalon in Venloene over genomen De kapsalon heet vanaf die dag “Sil’s Haarhuys”.

 

Ik woon in Diessen, samen met mijn partner, onze twee kinderen en twee honden. Met deze twee maak ik graag een wandeling en ik stap geregeld op mijn mountainbike om een rondje te fietsen, waar ik echt van geniet. Ik ben een mensenmens, hou van gezelligheid om me heen. Afspreken met vrienden voor een lekker bakje koffie en op z’n tijd een borrel is voor mij aangename ontspanning.

 

Ik werk ruim 25 jaar als allround kapster en ben me in de loop der jaren blijven ontwikkelen. Ik volgde in het verleden verschillende cursussen en workshops. Ik heb een aantal jaar in een kapsalon in een verzorgingshuis gewerkt. Dat vond ik zo leuk, dat ik toen ik de kans kreeg om de kapsalon in Venloene over te nemen, ik dit met beide handen heb aangegrepen. Ik neem graag de tijd en aandacht voor mijn klanten, dat kan ik nu doen.

 

Ik houd zelf van een gezellig praatje en ga voor een ongedwongen sfeer in de kapsalon. Koffie en thee staan altijd klaar. Ik luister naar uw wensen en ben pas tevreden, wanneer u dat ook bent. Uw bezoek aan de kapper is niet alleen knippen, maar wordt een gezellig en ontspannen uitje. Niet alleen mensen uit het huis zijn welkom bij Sil’s Haarhuys, ook de mensen uit het dorp kunnen bij mij terecht. Uit ervaring weet ik hoe gezellig dat is, kinderen die spontaan in gesprek raken met de bewoners. Nieuwtjes die uitgewisseld worden vanuit het dorp, een gesprek met een onbekende. Het kan zomaar gebeuren en dat maakt het voor iedereen gezellig.

 

Sil’s Haarhuys is geknipt voor iedereen, maak snel een afspraak en graag tot snel!